Maig

 • 31-05-16Informe de Recaptació Tributària (abril 2016)

  Informe mensual i sèries històriques de Recaptació Tributària corresponents al mes d'abril de 2016

 • 30-05-16Cambio en la configuración SSL de la Sede electrónica

  El Lunes 13 de Junio de 2016 se va a realizar un cambio en la configuración SSL de la Sede Electrónica, con objeto de mejorar la configuración de seguridad.

 • 30-05-16Seu Electrònica; utilització d'un nou certificat de Sede i la utilització exclusiva del protocol TLS

  Dilluns vinent 13 de juny, s'implementaran una sèrie de millores tècniques a la Seu Electrònica de l'Agència Tributària consistents en la utilització d'un nou certificat de Sede i la utilització exclusiva del protocol TLS descartant a l'obsolet protocol SSL.

 • 24-05-16Estadístiques de matriculacions (abril 2016)

  Avenç Mensual sobre l'impost de matriculació de vehicles corresponent al mes d'abril de 2016.

 • 24-05-16Com s'han de declarar el NIF i el MRN en certificats no duaners a la sol·licitud de TRACES

  Amb l'entrada de la Finestreta Única Duanera (VUA) en funcionament, és important que es declare correctament el NIF de l'importador i el MRN quan s'estiga sol·licitant un certificat per l'aplicació de TRACES.

 • 20-05-16Estadístiques de comerç exterior.Dades estadístiques.Últimes estadístiques publicades

  Últimes estadístiques publicades de Comerç Exterior, corresponents al mes de març de 2016

 • 13-05-16Publicació de la guies edifact de DVD i ANADA Versió V4.0.

  Es modifica la guia IDA003 i DVD003 per a incloure adaptacions necessàries al nou Codi Duaner de la Unió i, en concret, al relacionat amb la declaració de les garanties dels deutes duaners potencials la qual cosa es deriven de la declaració duanera de vinculació a depòsit duaner. La nova aplicació nacional de garanties, pas previ a la futura aplicació de garanties de la Unió, preveu un número de garantia (GRN) per operador, aval i finalitat o bé un GRN per operador, aval i multifinalitat que es constituïsca davant de la Duana, a diferència de l'aplicació existent fins a la data que preveu un únic número de garantia per operador/finalitat. Per això és necessari modificar esta guia de manera que siga possible la declaració de diverses garanties en un mateix missatge.

 • 11-05-16Publicació de la guia edifact d'importació Versió V6.1 i recordatori sobre el tancament de la Versió 4.0.

  Versió V6.1

  Es modifica la guia ICS005 per a incloure adaptacions necessàries al nou Codi Duaner de la Unió i, en concret, al relacionat amb la declaració de les garanties dels deutes duaners existents o potencials la qual cosa es deriven de la declaració duanera d'importació. La nova aplicació nacional de garanties, pas previ a la futura aplicació de garanties de la Unió, preveu un número de garantia (GRN) per operador, aval, finalitat i un únic règim o bé un GRN per operador, aval, finalitat i multiregimen que es constituïsca davant de la Duana, a diferència de l'aplicació existent fins a la data que preveu un únic número de garantia per operador/finalitat. Per això és necessari modificar esta guia de manera que siga possible la declaració de diverses garanties en un mateix missatge.

  Diferències recpecto a la versió V6.0:

  1. El segment BGM no es veu modificat respecte a la versió V5.0. Queda definitivament com un an..14.
  2. Explicacion del format del GRN.
  3. Segment TAX del missatge de resposta CUSRES amb qualificador 7:  S'elimina el règim en garantia i es rectifiquen errates.
  4. Nombre d'ocurrències en el segment DOC del CUSRES.

  Versió V4.0.

  Es recorda que a partir de dimarts 17/05/2016 la Versió V4.0 (ICS004) no podrà ser utilitzada.

 • 10-05-16Inici de l'atenció presencial per a la confecció d'esborranys i declaracions de Renda 2015

  El dimarts 10 de maig comença el servei de confirmació / modificació d'esborranys i de la confecció de declaracions de Renda 2015 en oficines de l'Agència Tributària i d'altres administracions (CC.AA. i Entitats Locals) que col·laboren en la prestació del servei.

  Es recorda que per a acudir a les esmentades oficines és imprescindible sol·licitar cita prèvia per Internet, en qualsevol moment del dia, o trucant als telèfons 901 22 33 44 o 91 553 00 71 de dilluns a divendres, en horari de 9 a 19 hores. El servei es prestarà fins al 30 de juny de 2016.

 • 06-05-16Reducció de l'índex de rendiment net d'activitats agrícoles i ramaderes per al període impositiu 2015

  Es reduïxen per al període impositiu 2015 els índexs de rendiment net i l'índex corrector per pinsos adquirits a tercers aplicables en el mètode d'estimació objectiva de l'IRPF per a les activitats agrícoles i ramaderes afectades per diverses circumstàncies excepcionals.