Com exportar un certificat des d'Internet Explorer

Per a realitzar una còpia de seguretat del seu certificat vàlid des d'Internet Explorer:

  • Accedisca a "Eines", "Opcions d'Internet".Ajudant en la pesataña superior "Contingut" i, a continuació prema en "Certificats".A la pestanya "Personal", seleccione el certificat corresponent i prema el botó "Exportar".S'executarà l'assistent d'exportació dels certificats que li guiarà en el procés."Següent".
  • Seleccione l'opció "Exportar la clau privada"."Següent". 
  • Si ho desitja, pot establir una contrasenya que l'assistent li sol·licitarà posteriorment quan realitze la importació del certificat.Si decidix introduir una contrasenya ha de tindre en compte que si l'oblida no podrà recuperar la còpia i açò pot suposar que haja de sol·licitar un nou certificat.Si no desitja establir-ne cap, deixe el camp en blanc i punxe en "Següent".
  • Prema en "Examinar".Seleccione la ubicación en la que desea guardar la copia y ponga nombre al archivo que se va a generar.Ajudant en "Guardar" i després en "Següent".
  • Es mostrarà un resum amb les opcions escollides.Ajudant en "Finalitzar"

Si té problemes en el procés d'exportació del certificat, pot dirigir-se a l'apartat d'Incidències més freqüents del menú de certificats electrònics.