Política lingüística

 • Benvingut al portal d'Internet de l'Agència Tributària. En aquest lloc trobarà tota la informació i documentació que en aquests moments estigui disponible en castellà i la seva corresponent traducció automàtica de llengües cooficials (català, gallec, valencià) i en anglès.

  La política lingüística de l'Agència Tributària es basa a fer efectiva la comunicació en la seva respectiva llengua cooficial a tota persona que així ho desitgi, així com en anglès.

  Els continguts d'aquest lloc web han estat escrits originalment en castellà, i traduïts per a la seva conveniència utilitzant programari de traducció automàtica, per la qual cosa poden contenir errors.

  El text oficial d'aquesta pàgina web és la versió en castellà. Si li sorgís algun dubte o pregunta respecte a l'exactitud de la informació continguda a qualsevol part del text traduït en aquest lloc, si us plau consulti la versió oficial en castellà.

  En qualsevol cas, es garanteix que els contribuents podran utilitzar la llengua que sigui cooficial a la seva respectiva Comunitat Autònoma.

  Quant a la traducció de les disposicions normatives, només s'incorporen aquelles publicades traduïdes a la corresponent llengua cooficial en diaris oficials.

  Informació tècnica sobre la selecció d'Idioma

  Al portal d'Internet de l'Agència Tributària s'ofereixen dos tipus de serveis: Informació Tributària i Serveis Personalitzats.

  La manera de seleccionar idioma serà la següent:

  1. Per a serveis d'Informació Tributària:

  Triar una de les opcions: Bienvenido, Benvingut, Benvido y Benvingut o English, que figuren en l'angle superior dret del portal, per seleccionar l'idioma castellà, català, gallec, valencià o anglès, respectivament, la qual farà efecte durant tota la sessió del navegador.

  2. Per a serveis Personalizados:

  Existeixen dues possibilitats de selecció d'idioma:

  Mitjançant la preferència d'idiomes del seu navegador.

  Configurar el navegador amb les seves preferències d'idiomes, generant així una llista d'idiomes preferents, que tindrà efecte permanent (mentre no es modifiqui), tant per als serveis personalitzats del Web de l'Agència Tributària, com per a qualsevol altre Web multiidioma.

  Mitjançant creació de cookie.

  Triar una de les opcions: Bienvenido, Benvingut, Benvido, Benvingut, English la qual generarà una cookie (denominada "aeat-language") en el seu sistema que tindrà efecte fins i tot que es modifiqui amb una nova elecció o s'esborri explícitament del seu PC.

  L'elecció d'idioma per aquest mètode tindrà prioritat sobre la llista de preferències d'idiomes del següent punt.

  Els serveis personalitzats seran oferts en l'idioma preferent de l'usuari sempre que sigui possible, i en castellà quan no sigui possible.