Política lingüística

 • Benvingut al portal d'Internet de l'Agència Tributària. En aquest lloc trobarà tota la informació i documentació que en aquests moments estigui disponible en castellà i els seus corresponents traduccions automàtiques de llengües cooficials (català, gallec, valencià) i en anglès.

  La política lingüística de l'Agència Tributària es basa en fer efectiva la comunicació en la seva respectiva llengua cooficial a qualsevol persona que així el vulgui, així com en anglès.

  Els continguts d'aquest lloc web han estat escrits originalment en castellà, i traduïts per a la seva conveniència usant programari de traducció automàtica, per la qual cosa poden contenir errors.

  El text oficial d'aquesta pàgina web és la versió en castellà. Si li sorgís algun dubte o pregunta respecte a l'exactitud de la informació continguda en qualsevol part del text traduït en aquest lloc, si us plau consulti la versió oficial en castellà.

  En qualsevol cas, es garanteix que els contribuents podran utilitzar la llengua que sigui cooficial en la seva respectiva comunitat autònoma.

  Pel que fa a la traducció de les disposicions normatives, només s'incorporen aquelles publicades traduïdes a la corresponent llengua cooficial en diaris oficials.

  Informació tècnica sobre la selecció d'Idioma

  En el portal d'Internet de l'Agència Tributària s'ofereixen dos tipus de serveis: Informació Tributària i Serveis Personalitzats.

  La forma de seleccionar idioma serà la següent:

  1. Per a serveis d'Informació Tributària:

  Escollir una de les opcions: Bienvenido, Benvingut, Benvido y Benvingut o English, que figuren en l'angle superior dret del portal, per seleccionar l'idioma castellà, català, gallec, valencià o anglès, respectivament, la qual tindrà efecte durant tota la sessió del navegador.

  2. Per a serveis Personalitzats:

  Existeixen dos possibilitats de selecció d'idioma:

  Mitjançant la preferència d'idiomes del seu navegador.

  Configurar el navegador amb les seves preferències d'idiomes, generant així una llista d'idiomes preferents, que tindrà efecte permanent (mentre no es modifiqui), tant per als serveis personalitzats del Web de l'Agència Tributària, com per a qualsevol altra Web multiidioma.

  Mitjançant creació de cookie.

  Escollir una de les opcions: Bienvenido, Benvingut, Benvido, Benvingut, English la qual generarà una cookie (denominada "aeat-language") en el seu sistema que tindrà efecte fins que es modifiqui amb una nova elecció o s'esborri explícitament del seu PC.

  L'elecció d'idioma per aquest mètode tindrà prioritat sobre la llista de preferències d'idiomes del punt següent.

  Els serveis personalitzats seran oferts en l'idioma preferent del usuari sempre que sigui possible, i en castellà quan no sigui possible.