Accessibilitat

 • Política d'accessibilitat

  L'objectiu de l'Agència Tributària és oferir portals accessibles per a tots els ciutadans, de manera que, amb independència a la seva discapacitat, a la seva edat o a accedir al Web des de tecnologies poc convencionals, puguin navegar per les pàgines de http://www.agenciatributaria.es sense trobar dificultats d'accés.

  Estàndards i normativa

  La política d'accessibilitat aplicada per l'Agència Tributària està en línia amb les exigències del Reial decret 1.494/2007, de 12 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.

  Les pàgines dels portals de l'Agència Tributària compleixen amb el Nivell AA segons la Norma UNE 139803:2004 i les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C (AA de la norma WCAG 2.0). Per a això es duu a terme una revisió diària del contingut web nou o modificat. Mitjançant una avaluació externa l'automoció revisió d'accessibilitat realitzada ha estat en octubre de 2017.

  Característiques de visualització

  El portal de l'Agència Tributària està optimitzat per a una resolució de 1.024 x 768. Si es disposa d'un monitor amb una resolució major, pot que la mida de lletra resulti en alguns casos petit. No obstant això, les mides de les fonts s'han definit de manera que sigui possible ampliar o disminuir la seva mida des de les opcions del navegador.

  S'ha comprovat la correcta visualització d'aquest lloc Web en diferents versions dels principals navegadors i en diferents plataformes. Aquest portal està optimitzat per als navegadors Microsoft Windows Internet Explorer 7 i De Firefox 1.1, o versions superiors dels mateixos.

  Compromís amb l'accessibilitat

  Si malgrat l'esforç realitzat per l'Agència Tributària, vostè trobés en el Web una pàgina o document que no complís amb el que s'estableix, o a què no pogués accedir correctament, o bé volgués formular qualsevol queixa, consulta o suggeriment, si us plau, faci'ns-ho saber a través d'un correu electrònic a sugerencias@correo.aeat.es.

  Descripción usuarios accesibilidad
 • Conveni signat amb el CERMI i la fundació ONCE