Convocada per l'OMA la 4a Conferència Global OEA a Uganda, 14-16 de març 2018

  4a Conferència Global OEA de l'OMA

L'Organització Mundial de Duanes (OMA) té el plaer de convidar-ho a la 4a Conferència Global OEA organitzada per l'Autoritat d'Ingressos d'Uganda en cooperació amb el Servei de Duanes de Corea.

El tema de la 4a Conferència Global OEA de l'OMA serà "Promoure el Reconeixement Mutu de les OEA per Enfortir i Assegurar el Comerç Global", a més l'esdeveniment proporcionarà l'oportunitat de participar, compartir i intervenir en discussions sobre:

  • Com millorar la seguretat i compliment en la seva empresa, a més de promoure les oportunitats comercials;

  • Convertir-se en un soci de confiança per a les Duanes i altres agències governamentals

  • Obtenir beneficis en Duanes, com ara: agilitzar l'alliberament de la càrrega;

  • Abordar una varietat de temes de comerç internacional des de diferents perspectives, en una gran quantitat de tallers;

  • Els beneficis dels ARMs al ser una OEA;

També tindrà l'oportunitat de conèixer experts de tot el món per intercanviar experiències i descobrir com millorar la seva posició a nivell mundial.

Aquest esdeveniment reunirà a autoritats duaneres, representants governamentals, líders empresarials, experts, acadèmics d'alt nivell i professionals convidats a compartir la seva experiència, promoure bones pràctiques i contribuir a consolidar els esforços conjunts per millorar la competitivitat econòmica.

Aquesta és la primera vegada que aquest esdeveniment s'organitza en el continent africà, no s'el perdi! Vingui i sigui considerat un líder en el seu ram, generant contactes amb empreses i participants internacionals.

Data: 14-16 de març, 2018

Lloc: Kampala, Uganda

Registre: Gratuït

Informació Addicional:

https://www.eiseverywhere.com/ehome/aeo2018

Adreça electrònica: aeoglobal2018@wcoomd.org  Nova finestra